2015. augusztus 14., péntek

Felfedezzük a környéket

Esténként, ha csökken a hőség, nagyokat sétálunk Honey-val és Lorddal. Asi is szívesen jönne, de három kutyával nem bírok el. Asi, ha nem csak rá figyelek, hajlamos rángatni. Megy mint a tank. Nagyon sajnálom otthon hagyni szegényt, de nincs más választásom. Éjszakánként viszont egyedül ő alszik velem.

Egy közeli tanyán keresztülfolyik a Séd. Honey belemegy és jókat fut a patakban fel-le. Vágtat mint a szél. Nagyon élvezi. Ilyenkor hazafelé is szemmel láthatóan boldog. Néha nagy örüléseket rendez. Vigyáznom kell hogy ne vizezzen össze, és ne harapja el a pórázát örömében.

Mikor kiterítem a jógaszőnyeget, a kutyáim azt gondolják hogy az ő kényelmük érdekében teszem. Gyorsan el is foglalják. Így jógáznom a kutyák felett, mellett kell. Élvezik a testi közelséget. Csak egy ici-picit zavarnak.

Volt egy vendégünk, aki naponta eljár a ház előtt. Ilyenkor a kutyáim bőszen ugatják. András szobájában viszont Lord odatolta a nagy puha buksiját neki simogatásért. Kérdezte a srác: hogy-hogy most nem akarsz megenni?
A kerítésen kívüli ember az ellenség, a bent lévő a barát. Persze azért nem ilyen egyszerű a dolog. Asival és Lorddal nincs gond, de Honey bizalmát nem könnyű elnyerni. Őt még sokadik látogatáskor sem szabad megsimogatni, kivéve ha megengedi. Bántani egyébként nem bántja a beengedett embereket, viszont ijesztően közelről akarja leellenőrizni őket. Én ugyan nem tartok tőle hogy bántja valamelyiket, de a vendégek nagyon is.

András utánunk jött Asival


Az új híd




Az új út. Ezen már könnyen eljutunk olyan területekre, ahol akár póráz nélkül is lehet kutyát sétáltatni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése