2015. augusztus 9., vasárnap

Honey ijesztgeti az embereket

Báróról kaptam képeket. Jól érzi magát az új gazdiknál.




Tegnap elmentünk egy koncertre Herendre. Honey-val sosem volt gond a tömegben. Most viszont valaki hátulról megsimogatta. Honey nem szereti. Szembefordult a merénylővel, kicsit berogyasztotta az első lábait, mint aki játékra hívja a másik kutyát, aztán a levegőben körbe harapdált. Ha pici kutya lenne, elég vicces lett volna, így viszont bepánikolt tőle szegény nő, aki megsimogatta. Persze a könyéken mindenki elkezdett kuvaszozni, hogy ilyen kutyával nem szabad tömegbe menni, legalább szájkosarat adjak rá. Nem foglalkoztam vele. Ne nyúljanak a kutyához. Még gyerekek is meg szokták kérdezni, ha meg akarják simogatni. Egyébként így sem harapott meg senkit.

Pónilovak is voltak. Honey bámulta őket egy darabig, majd őket is játszani akarta hívni. Még nagyon fiatal ez a kutya. Várom már hogy megkomolyodjon.

Honey nagyon kedveli a reggeli összebújásokat. Azóta sokkal szófogadóbb is. Már a többiek nem jönnek oda, Honey nagyon tiltakozott mindig a közeledésük ellen. Esténként játszani hív, folyton a képembe tolja valamelyik plüssét. Ügyesen húzza, de csak addig a határig, hogy el ne szakadjon a játék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése