2015. október 5., hétfő

Honey a kis öleb


András Honey-val, mellettük Asi.


Öreg Lordunk nagyon jól tartja magát


Nincs több fotó! A sztár páros nem akar több fényképet. 

Asi a displasiájára kapott gyógyszert. Szerintem nem volt komoly a probléma, mert fut mint a nyúl, de András a sok nyafizás miatt mindenképp gyógyíttatni akarta. A gyógyszer darabja!!! 10.000 Ft volt. Szerencsére csak 2 db-ot kellett bevennie, 2 hét különbséggel. Mindkettőt megkapta. Nem vettem észre hogy kevesebbet nyüszizne. Asi nyafizik ha nem simogatja éppen senki, ha kimegyünk a fürdőbe és ő egyedül marad, nyafizik ha kitesszük az udvarra. Legszívesebben éjjel-nappal lustálkodna a kutyakanapén, csak etetésre kelne fel. Aztán utána vissza a szobába aludni. De mikor kegyetlenül kiküldjük az udvarra, akkor meg vidáman szalad ugatni és játszik a többiekkel. Muszáj mozognia. 

Tegnap elmentünk kirándulni. Amikor kinyitottuk a kocsit, Honey és Asi kérés nélkül beszállt. Mindegy hova megyünk, de ők jönnek! Lordnak szól Laci hogy hopp ide fel a kocsiba. Erre Lord elkezdett szaladni a hátsó udvarba. Ő bizony be nem száll. Így nélküle mentünk. 

Honey és Asi nagyon bírta a sétát. Asi húzott mint egy ló, szegény Laci alig bírta visszatartani. Honey is nagyon nagy és erős már, és amíg nagyon izgatott, addig ő is húz rendesen. Nem győzök rászólni. Azért rendesen viselkedtek. Beültünk Cseszneken egy vendéglő kerthelyiségébe, és megettünk egy hatalmas adag húst négyen. Kutyáknak-és nekünk is minden nagyon ízlett. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése