2015. november 10., kedd

Szörnyella D' Frász

Honey új neve Szörnyella D' Frász. Beül az ölembe nagy kék foltokat hagyva a lábamon, vagy jobb esetben mellém a fotelba és védelmez. Igaz hogy nincs kitől, de Szörnyella azért mindig talál valakit akit elkergethet mellőlem. Ha szegény öreg Lord a közelembe szeretne jutni egy kis simogatásért, Honey odahajol és durván megmorogja. Ha Lord nem távozik azonnal, Honey a füle felé kapkod és tudjuk jól hogy nem érdemes megvárni míg beleharap. Szegény Báró jó példa volt rá, miután a fülét fél órát varrta a doki. A múltkor majdnem szívbajt kaptam, mikor elmélyülten írtam és egyszer csak Honey vadul ugatni kezdett. Most hogy romlik az idő és egyre többet vannak bent és elég tolakodó a vad amazonom viselkedése. Ha nagyon megunom, kiteszem a szűrét a szobából.

Mikor Szörnyella békén hagy, Asi átveszi a helyét. Azt hiszi hogy átveheti az uralmat felettem. Dugja a fejét a könyököm alá és követeli hogy simogassam. Szerencsére Asi jól nevelt és ha a szép szó nem elég, megmutatom a papucsom neki. Ez Asinak elég hogy nyüszítve otthagyjon.

Lord Honeyhoz hasonlóan nehéz eset, mert szerinte az én kezemnek a helye az ő nagy selymes buksiján van és ha bárhová máshová teszem, azonnal böködni kezd az orrával. Ha elegem van, erélyesen kell rászólnom. Ilyenkor csalódottan elbaktat és kényelembe helyezi magát a kutyafekhelyen. Nem szeretek csalódást okozni neki. Remélem még sokáig velünk marad ez az óriás nyuszi.

Azért Lord nem hagyja mindig háttérbe szorítani magát Honey által. Laci épp Lordot simogatta, mikor Honey elment közöttük. Lord begurult, hogy Honey el akarja orozni tőle a simogatást. Honey felé kapott, de Laci kezét találta el. Még kabáton keresztül is nyomot hagyott. Szegény Lord nyüszítve vágta hanyatt magát bánatában. Lacinak kellett megvigasztalni. Lordnak romlanak az érzékszervei, ezért vétette el a célt, de ez a kor természetes velejárója. Nagyon szeretjük ez az öreg nyuszit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése