2015. július 8., szerda

Bunyósok

Az esti jutalomfalatozás alatt kitört a verekedés. Honey rátámadt Báróra, mert túl közel ment hozzá, erre Asi besegített Honey-nak. Valamelyik rálépett Asi lábára, erre ő hatalmas nyüszítést csapott. Míg Asit vigasztaltuk, Báró szegény Lordon verte le az inzultust. Egyedül Bárón van sérülés, belül a füle felrepedt. Sok finomsággal vigasztaltuk szegényt. Remélem reggelre begyógyul Luca kék lukács kenőcsétől. Ha nem, megmutatjuk az állatorvosnak. András már most szaladna vele, de nem komoly a seb.

Honey hisztis. Többet kellene foglalkozni vele, és nagyobb térre van szüksége. Ha elkészül a hátsó kerítés, akkor sokkal nagyobb helyük lesz szaladgálni.

Egyelőre több kutyát nem vállalok. Le is iratkozom minden kutyás oldalról, nehogy megsajnáljak valakit. Honey-nak több foglalkozásra van szüksége. Három nagytestű kutya épp elég munkát ad, és bőven elég költség van velük. Arról nem is beszélve hogy mindenkit megvisel az elválás egy-egy kutyától.

Nekem a mai napig is hiányzik első kis ideiglenes kutyusunk, Aladár. Csuda édes kis tacskó volt. Harapós. Nagyon szerettem. Aztán jöttek sorban. Liza András kedvence volt. Liza mellett nem lehetett unatkozni. Addig piszkált minket, amíg nem játszottunk vele. Ilyen volt Micike is, akit kétszer is örökbe adtunk, mert az első gazdi kislánya allergiás lett a kutyaszőrre. Kétszer kellett Vaszilt is örökbe adni, az aranyos kis vizslát. Vaszil Vasziljevics szeretett engem a legjobban az összes kutya közül. Én is őt. Társa, Zizike viszont szomorú véget ért. Laci szerint a fejében is volt egy kis zizi. Aranyos kutya volt, de ha Vaszil ott volt, azonnal átment királylányba és semmivel nem lehetett kicsalni a házából. Sajnálom szegényt. Közben jött Lord és Asi, akiket Laci megtartott. Lordot azért, mert öreg, ne hányódjon ide-oda, Asit meg azért mert nagyon összebarátkoztak. Süti állítólag depressziós volt, csak feküdt és nem csinált semmit. Nálunk ezt nem lehetett, mert Micike addig piszkálta, míg el nem ment vele játszani. Azonnal vége lett a bánatának.


Micike és Süti

Stella hamar megszokott nálunk és hamar örökbe is fogadták. Hercegnő kedves és gyönyörű kutya volt. Csöpike egy 3 hónapos cukor falat volt.Virágot András nagyon szerette. Virág kinyírta a kedvenc papucsaim de nem bántam, mert nagyon édes kiskutya volt.


Stella. Már megbántam hogy nem tartottam meg. Nagyon aranyos kutya.


Aladár


Csöpike. Még nem volt szobatiszta. A padlóra pisilt, majd szépen átült a kutyapelusra. 
Így mutatta a mami, ugye? 


Liza


Hercegnő

És vasárnap valószínűleg  Bárótól is búcsút veszünk. Nagyon fog hiányozni. De a jövőben több időm lesz a sajátjaimra. Szükségük van rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése