2015. július 5., vasárnap

Szépséges Báró gazdit keres


Báró

Báró egy végtelenül kedves, bújós, kicsit félénk kutya. Jó gazdira vár, aki családtagként bánik majd vele. Báró kiváló testőr és vagyonőr. Bőszen ugatja az utcán jövő-menő embereket, és a vendégeinket is, míg rá nem szólunk. 2 éves, oltott, ivartalanított fiú kutyus. A többi kutyával jól kijön, az aprócska Virágot sem bántotta soha.

Lorddal, a másik kannal  nem teljesen felhőtlen a viszonya. Az öreg hatalmas Lord mindenkivel tudatja hogy nálunk ő a főnök. Ezért Báró már egyszer elverte. Honey sem veszi komolyan Lordot. Ha rossz kedve van, simán lezavarja szegényt a teraszról. Honeytól Lord is fél. Náluk is úgy van, mint az emberi családokban: a nagy erős férfi úgy gondolja hogy ő a főnök, de igazából a kis feleség irányítja a családot. Minálunk is Honey azt csinál amit akar, a többi kutya meg alkalmazkodik, ha jót akar.


Lordunk

Honey lassan túl van a kamaszkori szertelenségen. Okos, kedves kutya lett. Hatalmas izmai vannak és gyönyörű a teste. Vigyáz rám. Egyelőre csak Lordot zavarja el mellőlem ha Lord túl szemtelenül követeli a simogatást. Más védelemre nem volt még szükségem, de Honey-val akár éjjel is sétálgathatnék. 



Honey-val összebújva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése