2015. július 7., kedd

Lord morcos

Szegény öreg Lord nehezen viseli ezt a meleget. Morgós, kötekedős. Báró el is verte néhány napja ez miatt.

Ma éppen kint voltunk a kertben, mikor Lord megfogta Asi hátát, mert ugatni kezdett és Lordnak nem tetszett. Asi olyan nyüszítést rendezett, nem győztük vigasztalni. Azért miután megvigasztaltuk, Laci azt mondta hogy ezzel a műsorral Asi elmehetne akár focistának is. A bíró két szabadrúgást is megítélne neki. Lord igazából csak jól összenyálazta, de kárt nem tett benne.

Lord is szokott ilyen műsorokat produkálni az állatorvosnál. Egy szuriért akkora nyüszítést tud rendezni mint egy csecsemő.

Bárót lehet hogy nemsokára örökbe fogadják. Remélem zökkenőmentes lesz neki az új helyre kerülés. Nagyon szeret minket és nagyon kedves hozzánk. Az új gazdinál majd biztos megint bujkál egy darabig az emberek elől. Sajnálom szegényt.

Egy kuvasztenyésztő képről Bárót fajtatiszta kuvasznak nézte. Valóban nagyon szép kutya, de kisebb is mint a kuvaszok és a bőre is hol fehér, hol rózsaszín ami egyébként a kuvaszoknál acélszürke. A szájpadlása viszont neki is szürke.

Bárónak a bőrszíne meg a mérete, Honeaynak a füle nem szabvány, Lordban meg több Pireneusi hegyi kutya vér mint kuvasz. Ne baj, a keverék kutyák erősebbek, egészségesebbek mint a fajtatiszták. Én így is szeretem őket.


Virág babánk az új gazdinál. Hamar megszerette a kis ágyikóját.


Asit András elnevezte Nyafikapitánynak Illik rá a név.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése