2014. április 23., szerda

Nehéz a séta

Sajnos nem javul, inkább romlik a sétáink minősége. Honey húz. Megállok, szólok hogy vissza. Megáll, visszajön, aztán ahogy elindulunk, rögtön újra húzni kezd.

Ma ismét átment a szomszédba, és nem volt könnyű visszacsalogatni. A kirakott szarvasmarha trágya vonzza a szomszéd telekre. Már tudja hogy nem szabad, nézeget is vissza hogy most mit teszek, de hiába futottam ellenkező irányba, hiába bújtam el, csak átment. Igaz csak rövid időre, aztán visszaszaladt a saját telkünkre, megnézte a kutyát a másik oldalon, majd sikerült becsalogatnom. Nem lesz így jó. Nagyobb fegyelemre van szükség.

Ma délelőtt sétáltunk, játszottunk labdával. A lapos labdát a kezembe adja, majd szorítja és tartja. Élvezi hogy húzom. Ezt este is játszotta a plüssmedvével. Nagyon szereti. Reggel hamar elfáradt. A rövid séta után már az udvarban nem volt kedve a labdázás után szaladgálni velem láb mellett. A behívást is gyakoroltuk kicsit, abban ügyes volt. Ma pont a működő fűnyíró mellett húzkodtuk a labdát. Jó zajhoz szoktatás volt neki.

Ma későig dolgoztam. Nagy örömmel üdvözölt, mikor hazaértem. Evett, sétáltunk, majd bejött velem a lakásba, hogy kicsit együtt legyünk. Azért éjjelre kiteszem a szűrét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése