2015. március 15., vasárnap

Hercegnő

Megérkezett Julcsi, akit mi inkább Hercegnőnek fogunk hívni, mert jobban illik hozzá ez a név. A Julcsira úgysem hallgat még. Minden emberrel nagyon barátságos volt a drága. Lord rátámadt hogy jelezze: itt ő a főnök. Csak egy kis hátmegfogás volt amit Lord csinált, aztán békén is hagyta. Lord mindenkit így fogad. Persze rászóltunk Lordra. Honey a nehezebb eset, mert ténylegesen ő basáskodik itt a többieken.

Mikor Honey hazaért a sétából nagy érdeklődéssel fogadta Hercgnőt. Teljesen egyforma a két kutya. Méretre, külsőre, szőrre egyaránt. András szerint Honey sokkal szebb. Szerintem a különbség csak annyi hogy Honey meg van fürdetve és jól van táplálva. Pár hét és olyanok lesznek mint az ikrek.

Honey csendben morgolódott Hercegnőre, aki viszonozta a kedves fogadtatást. Kicsit összemorogtak, de megakadályoztuk a nagyobb vitát. Most mindketten itt heverésznek a szobában teljes egyetértésben. Éjjel kint alszanak ketten, hogy megerősítsük a kapcsolatukat. Az egész társasággal még nem hagyom együtt Hercegnőt, mert ha Honey vagy valamelyik rátámad, a többi is megy segíteni. Igazi kis sáskahad. Eddig ugyan senkit nem sebesítettek meg, csak kis figyelmeztetések voltak, de jobb a biztonság.

Úgy néz ki Hercegnő elfoglalta a helyét a kis csipet csapatban.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése