2015. március 3., kedd

Légy boldog kicsi Stella

Drága kicsi Stellám túl van az ivartalanításon, varratszedésen és a második kombin is. Micussal nagyon összebarátkoztak. Nagyokat viháncoltak együtt. Stella gond nélkül átugrotta az 1,6 méter magas kerítést, és megtalálta hol tud vissza is ugrani. Szabadon közlekedett ki-be.

Tegnap jelentkezett valaki hogy szeretné Stellát örökbe fogadni. Ma már el is vitte. Nagyon szomorú volt az elválás. Micus az ágy alá bújt bánatában. Remélem Stella könnyebben szokik meg majd az új helyen, mint nálunk. Ott ő lesz az egyetlen kedvenc, ráadásul hajnalban ki fogják hordani az újságot a faluban a gazdival. Jól el fog fáradni, biztos élvezni fogja. Nálunk is nagyon szeretett sétálni. Budaházi Ferenc fogadta örökbe Úrkútról.



Stella az új gazdival. 

Micust szívesen megtartanám, hogy ne hányódjon szegény ide-oda többet. De sajnos morog a nagyobb kutyákra, ezért időnként rátámadnak. Eddig eljátszott Stellával, de most hogy Stella elment, nem tudom hogy fog meglenni a többiekkel. Ha kijön velük, maradhat. Nagyon aranyos kutya Micus, szívesen megtartanám. Érdekes hogy az ici-pici Csöpit sosem bántották. Ő rögtön megadta magát nekik. Játszottak vele, vigyáztak rá. Asit akkor láttam először morogni életemben, mikor Csöpi a hegyes kis fogaival Asi nyakbőrébe kapaszkodva lógott. Szegény Asi. De még így sem bántotta. 

A egyik nap kapálgattam az udvarban, mikor észrevettem hogy a kis Houdini Stella kiugrott a kerítésen és kívülről nézegeti a kertet. Rászóltam, bezavartam. Az összes kutya futott oda hogy megbüntesse. Nagyon tudják mit szabad, mit nem. Még a kis szökős Mici is ugatva kergette Stellát. Stella nem vette a lelkére a dolgot, később újra kiugrott. Aztán vissza az udvarra. Hiányozni fog. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése