2015. március 5., csütörtök

Stella jól érzi magát az új gazdinál

Stella reggelente kihordja az újságot az új gazdival. Otthon meg összeugrálja az ágyukat. Nem kellett volna megengedni neki hogy bemenjen az ágyba. A gazdival alszik. Jó étvággyal eszik. Sokkal könnyebben megszokott ott, mint nálunk. Nagyon örülök.

Honey változatlanul hisztis. Az esti játéknál végig vettünk egy csomó gyakorlatot. Nagyon ügyesen és örömmel csinálta. Majd a végén mikor átvette a jutalmat és a dicséretet, rátámadt Asira. Szerencsére nem sebesítette meg, csak morogva-ugatva lebirkózta. Mérgemben kizavartam Honeyt és nélküle játszottunk tovább. A teraszról nézhetett minket a továbbiakban.

Tegnap este Lord szépen kiment aludni. A jutalomfalatot is átvette érte, majd mikor András megjött, nyüszítve követelte hogy bejöhessen. Honey megunta a hisztit, Lordra támadt és lezavarta a teraszról. Honey a 40 kilójával kiosztja az 50 kilós Lordot.

Az a szerencse hogy Honey csak morog, lenyomja a földre a többieket, de nem harapja meg őket. Micit bántotta utoljára, jó pár hónappal ezelőtt. Akkor nyoma volt Honey támadásának. Igaz, akkor nem voltunk otthon, csak tippeltem hogy Honey volt. Nem volt komoly a harci sebesülés, nem volt szükség még egy kis betadinra sem, de meglátszott. Azóta Honey csak morog és lebirkózza az engedetleneket.

Mikor kicsit lefeküdtem az ágyra, Lord odajött. Most ráérek, hát simogassam. Honey feltette a lábát az ágyamra, szembe állt Lorddal és elzavarta. Honey a királynő nálunk. Most is éppen András kilincsét rángatja. András kulcsra zárta az ajtót, Honey meg próbál bejutni. Asi is, de ő csak nyüszizéssel jelzi hogy bemenne.

Azért csak bejutott a két kis csirkefogó Andráshoz. Ezért igyekeznek bemenni annyira, mert ott fel lehet feküdni az ágyra is.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése