2015. május 22., péntek

Harapós kutya

Még mindig elég feszült a helyzet, mert túl sok a kutya nálunk. Az eső miatt vagy a teraszon, vagy a lakásban gyűlik össze a sok kutya.
A konyhában Virág és Honey játszottak, amikor Vaszil is csatlakozni szeretett volna hozzájuk. Vaszilt viszont nem szeretik a nagyok, mert nem adja meg magát, hanem morog rájuk. Honey rátámadt szegény Vaszilra. Honey nem bántja, csak ugatva-vicsorogva a földre szorítja. Vaszil persze bőszen védekezett.
Bejött András és rám szólt hogy mért hagyom? Ilyenkor nem sok mindent lehet tenni, csak rájuk ordítani hogy elég!!! Mégis odamentem és a lábammal próbáltam Honey-t lelökni Vaszilról. Erre Vaszil a csata hevében jól belém harapott. Kicsi a seb de nagyon fájt.

Honeyt zavartuk ki büntetésből. Ő kezdte a vitát. Vasszil lapát fülecskéjén is volt egy tűhegynyi seb. A lábammal együtt azt is lefertőtlenítettük.

Azért egy kis jó hír is van. Báró végre bejött a lakásba csurom vizesen. A törölközést erősen ellenezte, próbált menekülni előle. A végén azért feljött az emeletre és most itt fekszik a többi kutyával együtt a szobámban.


Báró vizesen, piszkosan. 



Lord és Asi bezzeg nem mentek ki az esőre. 


Szegény kis harapós Vaszkó mackó




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése