2015. január 14., szerda

Csöpike gazdira talált

Kis Csöppentyűnkért eljöttek Budapestről. Újra pesti kislány lett. Egy hozzá nagyon hasonló 12 éves kutya mellé került testvérkének, lakásba. Nagy öröm volt az érkezése. A 12 éves kutyus úgy örült Csöpinek hogy a gazdái szerint teljesen megfiatalodott. Nem is csodálom, Csöpi nem hagy senkit unatkozni.

Részemről örültem hogy vége a szobatisztaságra szoktatásnak. Éjjel-nappal 3 óránként, továbbá alvás után és evés előtt-után ki kell vinni a kiskutyákat. Télen ez nem egy nagy élmény.

A többiek közül egyedül Honey figyelte hogy Csöppünket magával viszi egy idegen. A többiek fel sem fogták mi folyik körülöttük. Honey jókat játszott Csöpivel, de nem ellenezte a távozását.

Csöpi az új gazdival

Ma a teraszon lévő kutyákat becsukott ajtón keresztül hívtam be. Elég sokáig gondolkodtak, végül Asi volt aki megértette a dolgot, benyomta az ajtót és bejött. A többiek utána. Eddig csak saját kezdeményezésre nyitottak be, hívásra még nem. Már csak azt kell megtanulniuk, hogy be is csukják az ajtót maguk után.

Lord most a tél közepén vedlik de nagyon. Biztos a meleg idő miatt. Olyan a lakás mintha tollfosztóban lennénk. Naponta kell porszívózni. Tegnap jó alaposan kikeféltem Lord bundáját. Nagyon élvezte. A végén még hanyatt is feküdt, hogy a pociján lévő szőrt is kifésülhessem. Honey is odatolakodott közénk, hogy őt is fésülgessem. Kicsit átfésültem, de neki szép a szőre, nem is vedlik.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése