2015. január 10., szombat

Lord felkapta Honeyt

A pinceajtóban tömörült az egész banda mikor ki akartam menni. Előttem Lord, majd Honey, vele szemben meg Asa, a lábuk alatt valahol Csöpi. Többször is mondtam hogy kifelé, de Asa csak bámult be mint borjú az újkapura. Elállta az utat Honey előtt. Erre Lord Honey hasa alá dugta a fejét és felemelte. Honey döbbenten nézett ahogy a levegőbe kerültek a lábai. Lord kicsörtetett a pincéből félretolva Asit, a hátán Honey-val. Nagyon vicces volt.

Asi ma megint megette a jutalomfalatokat a szekrényről, mikor Honey-val a lábhoz parancsot gyakoroltuk. A továbbiakban a teraszajtón keresztül nézhette a játékunkat. Nyüszítve vette tudomásul a büntetést.

Csöpi élénk, boldogan játszik Honey-val. Nagyon jól megértik egymást. Honey mosolyogva játszik a csöpp kutyával. Ha már elég, ráteszi a mancsát. Nyugodtan letehetem Csöpinek az ételt, a nagyok hajlandók nem elenni előle. Jó kutyák. Csöpi viszont nem annyira. Sokszor rá kell szólni, hogy ne egye meg a papucsom, ne feküdjön az ágyamba, ne kaparja ki a fotel huzatát, ne harapdálja a lábam. Ugyan azért újra és újra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése