2015. január 23., péntek

Egész nap esett

Lord, más néven Lordisszimusz Maximusz, Asi, más néven Assenbrenner, és Honey, becenevén Haniszter egész nap az esőben játszott.  Laci behívta őket a pincébe hogy ne ázzanak.

Asinak és Honeynak ugyanaz a fadarab kellett amin jól össze is vesztek. Laci kizavarta a veszekedő párost. Lord pedig a szenet hordta ki a pincéből és eszegette. Hogy mi jó van benne?

El tudnának bújni az eső elől a teraszra, kutyaházba, lépcső alá, de ők inkább kint szaladgálnak.

Mikor bejöttek a házba jól áttöröltem őket. Honey és Asi a végén széttépték a törölközőt. Nagyon játékosak mostanában, főleg Honey. Tegnap sokat dobáltam neki a játékot. Legalább 5 x visszahozta.

A facebok kutyás oldalán feltettem az alábbi kérdést:
Mikor a kamasz kutyám figyelmét elterelte valami, az oktatók többször is azt mondták, hogy legyek a kutyám számára érdekesebb! Jó vicc, fogalmam sincs hogy lehetek érdekesebb egy hirtelen elkapott szagnyomnál, vagy egy frissen megismert játszótársnál? Álljak fejre? Van valakinek ötlete arra, hogy váljak érdekessé a kutya számára?

A legjobb válaszok:
Mindig legyen nálam egy macska!
Legyen nálam egy tüzelő Yorki.
Kenjem be magam szalonnával.

Szerencsére kinőttünk abból a korból amikor még Honey meggondolta hogy odajöjjön-e hívásra. Most már ha hívom őket bármikor, bárhol, hanyatt-homlok rohan mindegyik hozzám.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése