2015. április 4., szombat

Egy nehéz nap

Reggel kimentünk futni. Ügyesek voltak és nagyon elfáradtak. Nagyon szép ahogy a három fehér kuvasz versenyt fut a három fekete pulival. Legközelebb lefotózom őket.

Délután valaki nyitva hagyta a kaput, és Honey elszökött Hercegnővel együtt. Hercegnő mindig az éppen rosszalkodó kutyát követi. András találta meg őket a falu végén. Lord szépen bent maradt a kertben, neki már nem hiányzott a séta.

Asi problémája miatt beszéltem Uthy Ilonával, akitől örökbe fogadtuk Asit. Kiderült hogy D-s displasiaja van, már régebben kapott is rá kezelést.  Ma este Ilonával Bánd-Győr között félúton találkoztunk. Kaptunk gyógyszert Asinak, amivel kihúzzuk az ünnepeket.

Jó későn értünk haza, se játékra, se futásra nem maradt idő. Asi megkapta a gyógyszert egy darab májassal.  Májast a többiek is kaptak, ezzel le is tudtuk a jutalomfalat osztást. Míg melegítettem a vacsorát, Hercegnő felállt a konyhaszekrény mellett, megnézni mi van a szekrényen. Bátorodik a kis hölgy.

Tegnap este valaki hívott Hercegnő örökbefogadása miatt. Ma délelőtt meg is beszéltük a részleteket, estére meg visszamondták. Már a második örökbefogadó dönt úgy, hogy mégis inkább kölyök kuvaszt visz haza. Sok szerencsét hozzá. Csak nehogy egy olyan kutyát fogjanak ki, mint Honey. Hercegnő és Lord sokkal szelídebb és kedvesebb mint a jó körülmények között nevelkedett, iskolázott, sokat tanított Honey. Hogy ez jellem kérdése vagy elkényeztetés azt nem tudom. Szerintem nem kell félni a felnőtt kuvaszoktól. Hercegnő nyugodtan örökbe fogadható, nem fog bántani senkit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése