2015. április 28., kedd

Új kutyusunk van


Ő Virág. Egy édes csöpp kutya, akit hétfőn kaptunk. Ő is egy kis Houdini, a magas kerítésen is átmászik. Szerencsére nem megy el. Nagyon hamar megszokott nálunk.

Tegnap este kimentünk a kutyákkal a rétre. Virág egy 10 méteres pórázzal jött. De mikor adtam neki a nálam lévő parizerből, többet nem is tágított mellőlem. Azóta is követ minden hová.

Éjjel az ágyam alatt aludt. Reggel mikor kiosztottam a reggelit, egy nagy májdarabbal a szájában próbált beosonni a lábam között. Jó neki itt bent, hát bent marad. Ő is egy szobacica. Imádni való.
Jó gazdit keres!

Honey a kolbász játékot meglátva repül be a kertbe játszani. Már nem kell neki könyörögni hogy bejöjjön. Bezzeg Asi addig ássa az ürgelukat, amíg ki nem megyek érte. Ha ás, elmegy a hallása.

Vasárnap és hétfőn nagyot sétáltunk Honey-val. Időnként póráz nélkül. Nem mondom hogy probléma mentes a séta, de alig húz, jön láb mellett ha kérem, és csak ritkán bolondul meg. Remélem most már hamar kinövi a szertelenséget és megfontolt felnőtt kutya lesz.

A drága kis Hercegnőről sokszor kapunk hírt. Éli a boldog gazdis kutyák életét, jó kutya tesók között.




Micusról is kaptam hírt. Jól érzi magát az új családjánál, nagyon szeretik, sokat kirándulnak. Aminek nem örülök: kertben él, a lakásba nem mehet be. Ha hideg van a kazánházban alszik. Micike szobakutya volt, igaz imád a kertben lenni, ugatni, intézkedni, de a család közelsége fontos lenne neki. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése