2015. április 2., csütörtök

Micikének új gazdija van.

Ma eljött egy kétgyerekes család és örökbe fogadták Micust. Nehéz volt az elválás. Micinek jobb lesz náluk egyedüli kutyaként. Ők többet tudnak törődni vele mint én a sok kutya mellett és el tudják vinni naponta sétálni. Micus boldogan fogadta őket és örömmel ment velük. Neki mindenki haver, akinek póráz van a kezében. Remélem a továbbiakban is ilyen széles mosollyal néz a világba Micus, mint ezen a képen. Nagyon szeretem ezt a kiskutyát.


Hercegnő ma megkapta a második kombiját és kiszedték az ivartalanítási varratokat is. Nagyon ügyes volt az orvosnál. Hősiesen tűrte a tortúrát. Az orvos meg is dicsérte Hercegnőt, hogy milyen szép és jó idegrendszerű kutya. Az biztos hogy Honeynál sokkal szelídebb.

Az ablakból láttam ahogy Hercegnő hívta Honeyt játszani. Nagyon aranyos volt. Először hanyatt feküdt hogy birkózzanak, majd futott és hívta Honeyt hogy fusson vele. A kutyákkal már teljesen feloldódott és jól kijön velük.

Elmentünk a kutyákkal kocsival az Esseg várhoz. Mindenki ügyesen és örömmel szállt be az autóba, kivéve Lordot, aki még el is futott mikor meglátta hogy őt is visszük. Andrással beemeltük a csomagtartó felől. Ott egész jól érezte magát útközben. Az Esseg várnál nagy örömmel szaladgáltak póráz nélkül.





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése