2015. április 1., szerda

Nagyot labdáztunk

Kis Hercegnő változatlanul félénk és nagyon kedves. Már azért egyedül is feljön az emeletre, körül néz és inkább a konyhában fekszik le. Ma a labdázásnál is csak nézte a többieket, nem mert a labdáért szaladni. A jutalomfalatért viszont mindig jött. Tanulja a nevét, a lábhoz állást, a keresd parancsot.

A többiek nagyot labdáztak ma. Pici Micike boldogan szaladt a labdáért, míg Lord rá nem morgott és el nem vette tőle. Ritka alkalom hogy Lord is jött labdázni. De elvenni a másiktól a játékot tilos. Tudta ezt Lord is, mert rögtön eliszkolt a megszerzett labdával. Még jó hogy volt labda bőven, mert amelyik elkapta, az meg is tartotta. Aztán labdával a szájukban futottak az újabb labdáért. A végén tanácstalanul néztek hogy most hogy kapják el?

Ma Asi is gyakorolta a marad parancsot Honey-val. Nagy önuralom kell hozzá, hogy egy helyben üljenek, míg a többiek futnak hozzám és eszegetik a parizert. Nagyon ügyesek voltak. Asi rövidebb ideig bírja a várakozást, Honey hosszabb ideig, pedig Honey a kíváncsibb, mozgékonyabb.

Néhány kép az esti főzésről. Mindig bejönnek ha főzök, de általában félrehúzódnak, hogy elférjek.
Itt éppen játszanak. Micus leghátul, majd Hercegnő, Honey, Asi és Lord legközelebb.





Azért engem is beengedtek. Lekvárfőző fazékban fő az egy napi adagjuk. Holnap a kacsanyak mellé egy kis zabpelyhet kapnak vegyes zöldséggel. A rizst meg a kenyeret jobban szeretik a hússal, de nem lehet mindig ugyan azt enni.



Tegnap reggel alig hogy megreggeliztek, Asi rögtön bejött Andrással. A kis kanapékirály a legjobban Andrással összebújva szeret lenni. Nagy a szeretet. Mellettük a farmerből varrt kutyajáték. Ezek a játékok már több hónapja bírják, ellentétben a bolti játékokkal, amiket maximum egy nap alatt teljesen tönkretesznek.

Honeyt flexi pórázzal vittem sétálni abban a hiszemben hogy már irányítható szóval is. Jött is rendesen jó darabig. Visszafelé, mikor a lábhoz parancsot gyakoroltuk, Honey ahelyett hogy odajött volna, meg akart kergetni egy furgont. Hát nem sétálunk mostanában flexivel. Honey olyan mint egy kisgyerek. Tudja hogy mit szabad, mit nem, csak nem mindig tartja be. Nagyon kell még vigyázni rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése