2014. május 23., péntek

Honey gyönyörű karcsú kislány

Vagy inkább ifjú hölgy. 6 hónapos. Annyit ehet amennyit akar. Nem eszik sokat. Sokszor hagyja meg az ételét. Ali megeszi helyette.

Ma fagyizni voltunk. Honey köszönte nem kérte. Pedig most vaníliát kapott. Mióta "talált" egy 30 dkg-os bontott Milkát az asztalomon, azóta nem kívánja az édességet. Ali boldogan megette Honey fagyiját is.

Aladár gyarapodik. Több mint fele annyit kap enni mint Honey, pedig a súlya harmada sincs. Ráadásul még Honey maradékát is bevágja. Hatalmas csontokat elropogtat gond nélkül. Legalább tisztulnak a fogai. De nem akarom hogy elhízzon, mert ártana neki. Így most kicsit visszafogom nála a szénhidrátot, helyette több húst kap. Napokban olvastam hogy a főtt krumpli is nagyon jó fogyasztószer kutyáknak.

Honey ma az úttesten futkosott mikor jött az újságos és a falu összes kutyája ugatta. Nem akart visszajönni. Nagyon mérges voltam rá. Ilyenkor a szemébe nézek közelről, és jól összeszidom. Ráadásul még a kezem felé is kapkodott mikor fésültem. De a napi feladatokat nagyon szépen csinálta. Aladár is sokat tud, és azokat mindig teljesíti, nem úgy mint Honey, akinek azért a kedvétől is függ a dolog. De az "ül" parancs még okoz gondot neki. Viszont az apportírozást sokkal szívesebben csinálja mint Honey. Honey még jutalomfalatért sem adja oda a játékát. Csak odanyújtja, hogy húzzam. :D Édes kis csibész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése