2014. május 30., péntek

Lord tanul

Aladár új gazdihoz került, panelban lakó kutya lett. Ez való neki, nem kinti kutya. Nagyon jól érzi magát az új gazdinál.

Lord nagyon szófogadó szép kutya. Semmi erőszakosság nincs benne felénk, csak a simogatást követeli nagyon édesen. Ha meglát valakit azonnal fut, és tartja a nagy buksiját. Honeyt nem kedveli, ha haragszik rá kicsit fegyelmezgeti. Honeyre rá is fér néha, de ez már kicsit sok lesz. Ha rászólok Lordra hogy ne bántsa, szót fogad.

Lord tanulja az utazáshoz szükséges dolgokat. Pórázon menni, és beugrani a kocsiba. Már hord nyakörvet is. Tegnap és ma is futottunk egy kört pórázzal. Mai nap már felugrott a fotelba is. Ezt fogjuk gyakorolni, majd a kocsi csomagtartójánál folytatjuk. Nagyon szépen alakul.


Honey macikámat ma elvittem a herendi kutyasuliba, mert ma péntek délután tartották. Nagy örömmel üdvözölte az ismerősöket. Mentünk egy kört egy fiatal lány oktatóval, és ennyi volt a tanulás. Kicsit játszhatott is pórázon más kutyákkal. A kutyaoviban azért lehet póráz nélkül is szaladgálni. Holnap oda is megyünk.

Azt hiszem Herendre akkor lesz érdemes járnunk majd, mikor Honey elég nagy lesz a komolyabb munkára. Amit itt tanulunk, azt otthon is tudjuk gyakorolni. Az oviban jelenleg többet tanulunk mint itt.

Csináltam képeket Lordról is:



Imádja ha simogatom! Iszonyúan vedlik, így rengeteget kell fésülni naponta. Szépen hagyja, talán még szereti is.





Honeyről is van új képem:



Hát őt mostanában nem tudtam fésülgetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése