2014. május 25., vasárnap

Megérkezett Lord

Lord egy gyönyörű hatalmas 10 éves kuvasz fiú. Gazdái meghatlak, így most ideiglenesen nálunk lakik, míg nem lesz gazdija. Nagyon rossz állapotban érkezett, a szájkosár összevágta a száját, plusz túl is melegedett, mert nem tudott lihegni a szájkosár miatt. Altatásban utazott, még nagyon álmos volt, így lefektettük a diófa alatt. Este kicsit evett, ivott félálomban. A vize véres volt. Az éjszakát végigaludta, majd hajnalban felkelt és már felderítette a terepet. Mikor kimentem boldogan jött elém. Hátraengedtem, hogy Honey-val is megismerkedjen. Evett is rendesen. Honey egyáltalán nem örült neki, valószínű fél tőle. Majd összeszoknak, ahogy Aladárral is.

Lord napközben ha meglát, azonnal jön és szinte követeli a simit. Odadugja a nagy buksi fejét az ölembe, és nem akar elengedni. :D A konyhában is szépen elfekszik míg főzök, meg eszünk. 2x is végigkeféltem a szőrét nagyon alaposan, egy másik kutyára elég szőr kijött előle. Bolha nincs de egy kullancsot találtam. Nagyon szépen hagyja gondozni magát.

Aladár néha viselkedik, de ha Honey is ott van támadja Lordot. Ez nem igazán tesz jót a testi épségének, bár Lord nagyon szelíd. De nem hagyhatom őket felügyelet nélkül kettesben. Sajnos Aladár holnap új gazdihoz kerül. Nagyon fog hiányozni. Aranyos kis barátom lakásban fog élni az új gazdáival.




Szépséges kis Aladárom


Szegény Lordot Honey piszkálja! Lord csúnyán néz rá. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése