2014. június 17., kedd

Lord a dokinál

1 hete ivartalanították Lordot. Kicsit meg van dagadva a helye. Elmentem állatorvoshoz, vittem képet a kutya sebéről. Az orvos antibiotikum injekciót akart adni, így visszasétáltam kutyástul. Lord szépen jött velem, Honey meg Andrással. Az orvosi rendelőnél, mikor kijött az orvos, Lord felismerte. Azt a meglepett pofát amit vágott! Nagyon jó lett volna lefényképezni. Megismerte a dokit, meglepődött és megdöbbent. Szegény kutya kapott egy jókora szurit. Le kellett fogni, de szépen elviselte. Nagyon ügyes volt. Honey erősen rosszallta Lord molesztálását, rángatta Andrást, hogy oda tudjon menni megvédeni Lordot. Szerencsére nem sikerült neki.

Honey nagyon szófogadatlan és kajla mostanában. Mikor kiküldöm őket aludni a teraszra Lord szépen kimegy, Honeyt meg el kell kapni és kirángatni. Kis pimasz kamasz. A játékra hívás nála az, hogy megfogja a kezünket a szájával. Nem jó ötlet, mert gyerekek megijedhetnek, de nekünk sem túl kellemes. Próbálom leszoktatni. De a suliban tanultakat remekül tudja, gyakorolunk is naponta.

Mindkét kutya megtanulta elkapni a figyelj szóra feléjük repülő falatkákat. Lordnak ez az egyetlen tudománya, még az ül szót sem ismeri, pedig gyakoroltuk már néhányszor. Persze az is nagy szó az ő korában, hogy szépen sétál velünk. Szebben mint Honey, mert Lord nem húz.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése