2014. június 30., hétfő

Kutyakozmetikusnál volt Zizi baba

Reggel Vaszil hol Lordba, hol Honeyba kötött bele. Ahogy megjelennek folyamatosan morog rájuk. Néha a kuvaszok rendesen visszaszólnak. Reggel is leszaladt András hogy mi ez a csatazaj. Csak hangosak, de semmi komoly. 

Zizi megint a kutyaházban reggelizett, nem akart kijönni. Nincs rajta egy csepp felesleg sem, a kozmetikusnál a gerince összes csigolyáját meg lehetett számolni. Egy kicsit több ételt kap ezen túl, hogy felszedjen egy kis súlyt magára. 



Szépséges lett.



 Így már nem lesz nehéz gazdit találni neki.

Zizike még mindig nagyon félénk. Behoztam a lakásba, hogy megtudjam, szobatiszta-e? Az étkezőben lapít, nem hajlandó feljönni az emeletre. Majd csak felbátorodik.

Vaszil urasággal meglátogattuk az állatorvost. Egy kisebb ér repedt meg a szemében, szemcseppet kapott. Meg a hátsó lábain 1-1 karmot kellett levágni. A bepantenes kenőcsözést az orvos helyeselte.

Ma rizseshúst meg nyers kacsa farhátat kaptak vacsorára a kutyák a BARF táplálás jegyében. A kuvaszok imádják, Honeyt ilyenkor meg sem lehet közelíteni, mert félti az ételét. Vaszilnak és Zizinek nem jött be a nyers koszt. Lord meg sétáltatja a sajátját, épp most hozta fel a szobaszőnyegemre. Megyek és elveszem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése