2014. augusztus 26., kedd

Honey folyton keresi Andrást

Honey naponta 20x megnézi hogy András itthon van-e? A praclijával nyitogatja András ajtaját. Ha itthon van András, kulcsra zárja az ajtót hogy Honey ne menjen be hozzá.  Tegnap Honey nyüszíteni kezdett András ajtaja előtt, mivel nem sikerült kinyitnia. Hatásos volt, mert erre András beengedte. Nagyon tudnak játszani. Ma az ágyamon birkóztak. Honey tudja hogy csak András ágyára lehet felmenni, de gondolta ha az én ágyamon van András, akkor erre is fel lehet jönni. 

Vaszil csak 1-2 napig nem szedte a gyógyszert, sajnos újra be kellett adni, mert vakarózott. Pedig kerüljük a csirkét. Pár napja nem főztem nekik. Májkrémes kenyeret ettek jó vastag májkrémmel, virslis rántottát, meg hasonlókat. Nagyon szeretik. Tápot is kaptak, de igyekszem minél kevesebbet adni. 

Műanyag flakonban kaptak tápot, játszani. Lord mindhárom flakont begyűjtötte magának. Már egész ügyesen kiszedi ő is belőle az ételt. Lord maci mindent magának akar, a csontot is elveszi Honeytől. 

Honey lassan nagyobb nála, mégis fél tőle. Vaszil nem fél, visszamorog, így Lord békén hagyja. 

Új játékot találtam ki. Bezárom őket a teraszra, és a szemük láttára dugok el a kertben egy marék jutalomfalatot. Kiengedem őket, és a keresd paranccsal megkeresik. Mindegyik nagy örömmel keresgél. Aki talál, meg is dicsérem. Lord a leglelkesebb. De ahogy elfogy az esténként kivitt jutalomfalat, Lord azonnal vonul be a konyhába, hogy lehet adni a vacsorát. Neki addig tart csak a játék, míg van jutalomfalat. Jó étvágyú a drágám.

Vaszil nem pisilt be 1-2 napja. De reggel nem akart kimenni magától. Ki kellett küldenem, lekísérni a lépcsőn, és rászólni hogy pisiljen. Nagyon szépen megértette. Nem akartam hogy evés után bejöjjön és újra bent pisiljen. Honey-val is ezt csináltuk baba korában, neki is mindig szólni kellett hogy pisiljen, mikor kimentünk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése