2014. augusztus 19., kedd

Vaszil

Tegnap Lordnak a kezemből adtam egy falat sütit. Ez Vaszilt úgy felháborította, hogy nagy vehemenciával ugatta, morogta Lordot. Lord hozzám bújt, hogy védjem meg. Vaszil a kizárólagos tulajdonának tekint, nem osztozik más kutyával. Alig tudtuk ketten Lacival megfékezni Vaszilt. Kis méregzsák.

Ma Vaszil a fotelomba kakilt. Bele sem szabadna ülnie. Eddig ilyent még egy kutya sem csinált. Valószínű rossz az emésztése az erős gyógyszer miatt. Megpróbálom pár napig nem adni neki a gyógyszerét, hátha megvan nélküle. Plusz kap egy kis bélflóra helyreállító folyadékot. Mikor Vaszilon megigazítottam a hámot, Honey odatolta az orrát közém és Vaszilt közé. Az volt az érzésem hogy Honey azt hiszi bántani akarom Vaszilt, mert bekakilt.

Kocsival mentünk boltba Honey-val. Jó nagy eső lett közben, így nem tudtunk sétálni. Honeynak az autózás, meg a bolt előtt várakozás pórázon jó tapasztalat. Mikor kimentem kapott jutalomfalatot. Most nem volt gond a kocsiba beugrással sem.

Esti gyakorlásnál szalonnát kaptak. Sajnos Lord nem ül le, hiába kérem. Úgy látszik a fagyizónál véletlen volt. A lábhoz parancs viszont kezd alakulni már Lordnál és Vaszilnál is. Honey-val a marad parancsot gyakoroljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése