2014. december 23., kedd

Asi nincs jól


Van akinek sosincs elég hideg! Decemberi fürdőzés. Középen Honey, mellette két DJ kuvasz. Báró és Panka. Nem tudom de én Honeyt gyönyörűnek látom még két ilyen jó származású szép kuvasz mellett is.


Asim angyalkának állt. Sajnos nincs jól. Tegnap is, ma is kapott szurikat meg bélflóra helyreállító gyógyszert az állatorvosnál. Csak azt vettük észre hogy  a szokásosnál is többet fekszik, sokat nyüszög és hétfőn már nem is vacsorázott. Elvittük orvoshoz, de azon kívül hogy a hasánál volt egy érzékeny pont, még nem nagyon lehet tudni mi a baja. Remélhetőleg csak egy kis gyomor probléma. Ha nem, akkor bármikor mehetünk az ünnepek alatt, fogad majd az orvos.


Ennyi hatalmas kutya póráz nélkül és senkinek sem esett bántódása. Az igazság az hogy meg sem fordult a fejünkben hogy bármelyik kutya bánthatna minket. Mindegyik nagyon szépen viselkedett. Azért a kutyák között volt némi kis nézeteltérés, mikor Báró a szerelmével üldözte Pankát, vagy Atos vicsorgott a többiekre. Asi félt a nagy kutyáktól ezért ugatott és morgott rájuk. Elég hamar sikerült letiltanom róla. 


Középen Honey. Épp barátkozik. Alig lehet megismerni a sok fehér kuvasz között.


Asi szemmel tart. Mikor hármasban sétáltunk egyet Asival és Honey-val, Asi elveszett. Nem jött utánunk hiába hívtam. Vissza kellett menni érte. Ott ült rémülten a pad mellett, amin utoljára ültem. Mikor meglátott ahelyett hogy hozzám futott volna lefeküdt, mint aki fél hogy megverik. Hívtam, odajött. Kicsit összeszidtam. Remélem többet nem fog előfordulni. Egy ürgelyuk annyira lekötötte a figyelmét hogy elfelejtette a külvilágot. Utána meg jól megijedt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése