2014. december 26., péntek

Asi nyafis

Ma Lord autóhoz szoktatása céljából beültünk a 3 kutyával a kocsiba és elmentünk a tőlünk kb. 1 km-re levő Esseg-várhoz. Ott kiengedtük a kutyákat póráz nélkül és felsétáltunk a várba. Nagyon élvezték. Visszafelé Lord már sokkal könnyebben beült a kocsiba és nem is félt annyira. Azért András kabátját lepisilte. Ha megijed azonnal összepisili magát. Kis autózással és sok szaladgálással próbálom meggyőzni Lordot arról, hogy autózni jó. Remélem így Lord megszokja a kocsikázást és nem marad ki minden jó kis kirándulásból.

Nagy feladatot vállaltam. Találtak egy 8 hetes tacskót de egy állatvédő szervezet sem vállalta el Pesten. Így holnap lehozza a Bakonyi Állatvédőktől Nórika és nálam lesz egy darabig. Ilyen kicsi kutyát nem tehetnek kennelbe, mert megfázna. Még emlékszem tavaly ilyenkor mennyi munka volt Honey-val. Hányszor álltam kint minden éjjel télen a hidegben míg Honey pisilt. Most kezdhetem elölről. Remélem hamar találnak neki gazdit. Nagyon aranyos a csöppség.


Asi sajnos sokat nyafizik. Jó étvággyal eszik, boldogan szaladgál, játszik, de ha lefekszik sokat nyüszizik. Nem tudom mi a baj, egyelőre minden rendben van vele, a széklete is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése