2014. július 21., hétfő

Liza holnap elmegy

Éjjel Liza bent aludt, és ma elvittem az irodába. Fagyiztunk is. Előbb megette a saját csokifagyiját, aztán kinézte a kezemből az enyémet. Az citrom volt, nem ízlett neki. Az irodában nagyon jól viselkedett. Lizával bementünk az állatfelszerelés boltba és vettünk füstölt malacfüleket, meg egy új játékot a kutyáknak. Nagyon örültek neki.

Honey kicsit kedvesebb lett, úgy látszik érzi hogy haragszom rá. Illetve csak haragudtam, mert egy percnél tovább nem tudok haragudni rá. Idejött hozzám simogatásért.

Kimentünk hátra, Lord és Vaszil póráz nélkül, Liza és Honey pórázon. Aztán ahogy láttam milyen boldogan nyargalászik Lord, Honeyt is elengedtem. Elment, semmiből sem tanulok. Néhány perc múlva szerencsére magától visszajött.

Az ilyen meglógást a többiek midig le akarják verni a lógóson. Lordot meg kellett fognom, hogy ne támadja le Honeyt. Tegnap meg Lizára támadt Honey és Lord, de Liza keményen visszavágott nekik. Laci húzta le Honeyról Lizát a pórázánál fogva. Vicces ahogy a kis csöppség bátran támad a hatalmas kuvaszokra. Meg is gondolják, hogy kikezdjenek-e vele. Megtaláltam a rózsabokor alatt a kis mélyedést, amin Liza kiosont a kerítés alatt.

Ma először Liza magától megcsinálta a pacsiadást. Vaszilnak még segíteni kell, Lord meg sem próbálja. Viszont Lord és Vaszil már szépen felmegy a fotelra kérésre. Igaz csak a falat vonzásában, és nem parancsszóra. Az igazi akkor lesz, amikor az elvégzett feladat után kapják a jutalomfalatot, de ott még nem tartunk.

Ha elmegy Liza, kicsit több idő jut a többiekre. Holnap délben viszik el. Nagyon aranyos, és okos kutya Liza, de ő nem való több kutya közé. Egész embert igényel. Ezért most kétszer örülök neki. Egyszer mikor jött, egyszer mikor elmegy. Andrásnak viszont nagyon fog hiányozni.
Remélem jó gazdái lesznek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése