2014. július 10., csütörtök

Gyors játék este

Ma sokára értem haza a jógáról, és esett is. Így kimaradt a séta, de a játék és jutalomfalat osztás nem maradt el. Lord hosszan tutult mikor megjöttem. Így adja tudtomra hogy sokáig elvoltam, és hiányoztam. Nagyon aranyos. A kis Liza meg felugrált és puszilgatni akart. Vaszil is odadugta a buksiját szerényen egy kis simiért. De első Honey volt, ami meglepő, mert ő nem lelkesedik a nyilvános érzelemnyilvánításért.

Lordon van egy nagy bukli a szeme mellett. Remélem nem toklász. Mehetünk megint az orvoshoz. Szerencsére nagyon jó dokink van, és nem veszi rossz néven hogy minden aprósággal futunk hozzá. Ráadásul minden nap rendel.

Liza meglepően aktív volt a feladatok végrehajtásában, és mindenkit igyekezett félretolni hogy csak ő szerepelhessen. Nagyon okos mozgékony aktív kutya. Tudja az ül, fel, figyel parancsot, és gyakorolja a köszön és helyedre parancsot.
Lordnak jól sikerült a fel parancs, teljesen felmászott a fotelba. Mást nem is tud szegény, csak a figyelj és gyere parancsot, de az is nagyon hasznos. Még az ült sem érti. A többiek mind tudják már. A helyedre parancsot nem is tudnám Lorddal gyakorolni, mert nem fér be sehova a drágám. Óriás macika. Már Honeynek is kicsi a háza.
Honey gyakorolta a fel, helyedre, köszön, ül, fekszik, vár parancsot.
Vaszil tudja a figyel, ül parancsot, és gyakorolja a köszön és helyedre parancsot.

Vaszilnak ma sokkal jobb a közérzete, már reggel játszott a többiekkel. Este lefürdetem, csökkenjen a viszketése. Sajnos a virsli, parizer amiket jutalomfalatnak használok is tele van csirkével, meg még ki tudja mivel. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése