2014. szeptember 28., vasárnap

Kirándultunk

Délután elmentünk Veszprémbe mert búcsú volt. Elvittünk 3 kutyát. Lordot nem, mert fél az autóban, nem hajlandó beszállni. Ha nem muszáj, nem birkózunk vele hogy bepakoljuk a kocsiba.
Honey ügyes volt, Asi nagyon húzott, kis Micike meg minden kutyát megugatott. Aranyos volt. Nagyot sétáltunk majd beültünk egy étterem kerthelyiségébe. Rendeltünk a kutyáknak is velős pirítóst. Nagyon ízlett nekik. Honey ritkán szokott ilyen lelkesen enni.
Kiderült hogy sem Asi sem Honey nem gyerekkompatibilis. A simogatni akaró gyerekektől megijedtek, Asi oda is kapott. Honey viszont minden fiatalt le akar rohanni simogatásért.

Mikor hazaértünk kárpótoltam Lordot egy nagy futással a telken. Nagyon élvezte a többiekkel együtt. De Asit és Honeyt úgy kellett bezavarni, mert nem jöttek be a hívásra.

Micike viszont olyan kicsi, hogy bármikor kimegy a kapunk résein. Még szerencse hogy nem csavargós. Sajnos gyakran piszkít a lakásban, így ha elmegyek itthonról és jó az idő, szívesen kiengedném az udvarra. Szeret is kint lenni.



Csöpp kis Mici mackó élvezte a sétát



A kis izompacsirtánk





Szépségem


Vacsi után elnyúltak a szobámban mind a négyen. Várják haza Andrást. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése