2014. szeptember 13., szombat

Lord fél a vihartól

Csirkefogó óriási Lord maci így néz Honeyra, és morog is rá, ha azt hiszi hogy nem látjuk :

Ha ránézünk akkor meg ilyen ártatlan képet vág: 

Ő ? Ő aztán nem morgott, meg vicsorgott senkire. Ő teljesen ártatlan!

Vaszil macika erélyesen visszamorgott, és helyretette Lordot ilyenkor. Többször is a hámjánál fogva húztuk le Lordról az aprócska harcost.

Laci nagyon aggódik Lordért, mert keveset eszik. Valóban nem eszik sokat, de jól tartja magát és úgy fut mint egy nyuszi. Találtunk rajta egy kullancsot. Tettem rá új bolha és kullancsirtó cseppet. Nagyon remélem hogy nincs baja. Kuvaszként már 10 évesen nagyon öregnek számít.

Honeynek jót tesz Lord morgolódása. Bár tiltjuk a morgást, de Honey néha azt gondolja hogy ő az úr a házban. Lord helyre állítja a rangsort.

Ma András nagyot sétált Honey-val. Herenden egy  mini kutyával játszottak. A kutya pofozgatta Honeyt a praclijával. Egy idő után Honey is megpróbálta ezt az új játékot. Szegény apró kutya repült pár métert. Nem is játszott többet a mini maci Honey-val.

Egyre többet vannak bent a kutyák a rossz idő miatt, és Lord egyre több simogatást igényel. Ma mikor hazaértünk Lord egy pillanatra sem tágított mellőlünk. Akinek épp volt egy szabad keze, az alá a kéz alá Lord azonnal bedugta a buksiját. Csuda édes. Laci ma úgy olvasta az újságot, hogy az asztalon az újság, a két kezével meg a két kutyát simogatta. Vicces volt. Lord engem is folyton zaklatott hogy simogassam. Mikor egyet dörrent az ég, akkor meg futott hozzám. Nem lehetett neki kellemes kint élni egy kertben úgy, hogy fél a vihartól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése